WEEKEND UPPLEVELSE

Unna Dig själv, din familj eller dina arbetskamrater en weekendupplevelse med aktiviteter anpassade efter önskemål. Varför inte en kick-off med jobbet?

Vi börjar på fredag em med installation och presentation över en fika. Därefter gör vi en rundvandring och spanar in gården och dess djur. Kvällen blir tidig med en måltid och sedan i säng. 

Reveljen går tidigt på lördag morgon. Vi tar med oss frukosten ut i naturen och hittar på några roliga aktiviteter. Tex. naturvandring, morgongympa i skogen, meditation eller kanske bara vara... Vi är hemma igen lagom till lunch.

På em gör vi någon aktivitet på gården, tex testar att valla får, övningar med kroppsspråk, fysiska utmaningar mm allt utifrån era önskemål. Är du hästintresserad och tar med din häst så kan vi träna på em. Kvällen avslutas med middag och kanske ett dopp i bubbelpoolen.

Söndagen ser i stort ut som lördagen men avslutas på em.

Jag utmanar Dig att prova vara utan mobil/internet under Din vistelse här. Klara du det får Du tillbaka 500 kr av avgiften.

Bokning sker per telefon/mail till Ingela 0708931420/ingmau69@hotmail.com

Pris: 4000 kr/person (3500 kr om du klarar utmaningen) Barn upp till 15 år, halva priset. (priset är inkl moms) Max 6-8 personer

I priset ingår: Kost och logi, alla aktiviteter och guider (foder och box till egen häst tillkommer)