Om oss

Jag heter Ingela Mauritsson och är uppvuxen här på gården. Efter ca 30 år på annan ort har jag sedan årsskiftet 2018/2019 tagit över verksamheten från mina föräldrar. Jag bedriver en mängd olika aktiviteter på gården med tex inackordering av hästar, träningar i dressyr, hoppning och horsemanship, kennel, utbildning av vallhundar, osteopatklinik för människor. Här finns också möjlighet att hyra stuga och att ha kurser i allt möjligt. Senaste tillskottet av aktiviteter är weekendupplevelsen som du kan läsa mer om här

VÅRA DJUR

HÄSTAR
På gården finns det 12 boxar av hög standardkvalitet för uthyrning plus en nybyggd lösdrift för tre hästar. Här finns ridhus och belyst ridbana men också en fantastisk möjlighet att rida ut i skogen på milsvida skogsvägar.

HUNDAR
Jag föder upp och tränar vallhundar av rasen Border Collie. Här bor också en vakthund, Maremman Zhita som håller ett vakande öga på hela verksamheten. Mitzy the Wachtel, finns också på gården lite då och då när husse Gary jobbar borta.

FÅR
Ett antal ungtackor av korsningsras finns på gården för att hjälpa till med vallhundsutbildningen och som betesdjur i hagarna.