Nyheter

Nyhetsbrev 2 2009

Från och med maj -09 så kommer vi att tillhanda hålla ett urval av foderprodukter från Casey Foder i Ystad www.caseyfoder.se Ring Kerstin för mer information och priser.
Nyhetsbrev 1 2009

Nu äntligen är hemsidan på gång. Det har tagit tid men trägen vinner. Här kommer Du att kunna få information om anläggningen.

Ridhuset: Bokningar: Träningstider bokas genom Kerstin 0708-882498. Inbokade träningar och kurser finns i kalendern.
Kostnader: Ridhuskort (termin 1/1-30/6, 1/7-31/12) terminskort enskild 650:-, familj 950:-, enstaka gånger tex i samband med kurs 60:-/lekt el gång. efter överenskommelse med Kerstin kan du lösa avgift för kalendermånad, 250:-/månad. Avgiften betalas in på Lönehusets bankgiro 5631-4644.
Regler: Vi är mycket rädda om vårt fina underlag i ridhuset, därför har vi följande krav på dig som använder anläggningen.
Gödsel i ridhuset skall ovillkorligen plockas upp. Rid inte i gödseln, be gärna ev åskådare om hjälp med upplockningen. Plocka även upp efter dig på parkeringen. Lämna anläggningen som du själv önskar finna den!
Vid ridning i ridhuset tillämpas dom vanliga ridhusreglerna, dvs. Högerregel, skritt och halt innanför spåret. All ridning på volt innanför spåret.
Om du vill hoppa så är det ok om du är ensam eller överens med övriga ryttare i ridhuset. Hindermaterialet skall bäras ut när du är färdig om inget annat är överenskommet med Kerstin.

Uppstallning: Lediga platser, villkor, Priser, Stallschema osv.

Just nu har vi inga lediga stallplatser

Träningar/kurser:
Datum, Anmälningar osv

Se i kalendern för aktuella aktiviteter

Löshoppning:lördagen den 3 maj för Ingela. Anmälan till Kerstin 0708-882498

OBS! Sista löshoppningen för denna säsongen. Välkommen tillbaka i höst.


Copyright Lönehuset 2004. All rights reserved.